Smartphone

Am mai spus despre smartphone-urile chinezești din categoria low-cost – cu preț de sub 100 dolari. Avem două categorii: raport preț / specificații cât mai bun sau design atractiv cu date hardware modeste. În a doua categorie l-aș poziționat pe Leagoo M5 Edge. 

Leagoo M5 Edge se dorește a fi un competitir pentru Xiaomi Redmi 4A. Aduce un display de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli cu efect edge-to-edge, procesor MediaTek quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A53, 2 GB RAM și 16 GB stocare, slot pentru cardurile microSD. Aduce conectivitate 4G și dual-sim, Wi-Fi în standardele b/g/n, chip Awinic pe partea de audio, cameră de 13 Megapixeli cu autofocus și LED flash, cameră frontală de 8 Megapixeli. Rulează Freeme OS bazat pe Android 6.0 Marshmallow.

Apropo, raportul display / corp ar fi de 80%, cel puțin așa ne informează Leagoo.

Material de tip unboxing:

Îl găsiți în oferta Tomtop la 79.99 dolari cu codul M5EDGE20 ce aduce o reducere de 20 dolari. În pachet sunt și căști pe jack de 3.5 mm, husă de protecție din plastic transparent.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.