Smartphone

Leagoo T5 este un smartphone chinezesc cu design convențional și raport preț  / specificații atractiv. V-am spus că în categoria low-cost mai avem telefoane chinezești ce vor să se evidențieze printr-un design aparte, dar cu date hardware modeste. Nu este cazul pentru T5 de la Leagoo. 

Leagoo T5 – 129.99 dolari = 499 lei, iar cu TVA ajunge la 595 lei. Îl găsiți în oferta Gearbest într-o promoție de tip flash sale. Magazinul online amintit aduce și câte 5 unități de Leagoo T5 la 79 dolari, în perioada 14 august – 19 august. Aici bănuiesc că este vorba de noroc, de aceea am și preferat să mă refer la costul ca atare, cel pe care-l poate obține oricine.

Specificații Leagoo T5;

  • display IPS Sharp de 5.5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, unghi de vizualizare la 178 grade, 400 ppi, contrast de 1500:1, protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 4 de tip 2.5D;
  • procesor MediaTek MT6750T de tip octa-core, 4 GB memorie RAM fabricată de către Samsung, 64 GB spațiu de stocare;
  • Leagoo OS 2.0 bazat pe Android 7.0 Nougat;
  • 4G cu viteze de până la 300 Mbps în download prin agregare de spectru, 4G pe ambele cartele SIM, suport pentru VoLTE, cititor de amprentă cu timp de răspuns la 0.1 ms poziționat sub ecran;
  • cameră principală de tip dual cu 13 Megapixeli  +5 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 13 Megapixeli cu autofocus;
  • baterie fabricată de către LG de 3000 mAh ce se încarcă la 5V și 2A, 7.9 mm grosime.

Leagoo îl consideră pe T5 o alternativă mai bună față de Xiaomi Redmi Note 4. Aș spune că totul se rezumă la software, cât de stabil este Leagoo OS 2.0 și ce suport primește față de Redmi Note 4 și Xiaomi ce au un istoric cunoscut din acest punct de vedere.

Pe de altă parte, Leagoo T5 amintește destul de mult de iPhone 7 Plus. Poate sunt persoane dornice să cumpere o clonă de iPhone 7 Plus la o fracțiune din prețul smartphone-ului Apple.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.