Hardware

Producătorul chinez LeEco (fostul LeTV) este foarte activ pe piaţa telefoanelor inteligente, iar după lansările din aprilie a terminalelor LeEco Le 2, LeEco Le 2 Pro şi LeEco Le Max 2, se pare că acesta ne pregăteşte încă un smartphone care să impresioneze.

Sursele neoficiale spun că ar fi vorba de LeEco Le Max 2 Pro, device ce ar putea utiliza un procesor încă nelansat (Qualcomm Snapdragon 821) şi nu mai puţin de 8 GB memorie RAM. Interesant este că LeEco îşi doreşte ca lansarea acestui model să fie făcută până la sfârşitul lui 2016, astfel că anul acesta am putea asista la primul smartphone cu 8 GB memorie RAM.

Personal cred că deja este o exagerare a producătorilor, iar toate aceste cifre “minunate” nu ajută absolut deloc un utilizator obişnuit. Am prieteni care încă sunt mulţumiţi de smartphone-uri precum Samsung Galaxy S4 sau HTC One M7. Pentru aceştia 8 GB RAM sunt o poveste fără sens.

Sursa: phonearena.com

Categorii: hardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.