Telefoane Mobile

Ştim deja că Apple creează trend-uri în industria telefoanelor inteligente, chiar şi unele pe care oamenii nu le aprobă în unanimitate. Noua generaţie iPhone 12 va veni fără încărcător în cutie, iar “mărul muşcat” îşi justifică decizia prin păstrarea unui preţ competitiv, reducerea deşeurilor electronice şi ceva motive logistice.

La doar câteva zile de la prezentarea oficială a seriei iPhone 12, avem şi primul caz de copiere a noului trend lansat de Apple. Într-o campanie promoţională punctuală organizată prin intermediul retailerului Flipkart, LG a decis să comercializeze smartphone-ului LG G8X ThinQ fără încărcător în pachetul de retail.

LG a venit cu această soluţie pentru a oferi utilizatorilor din India un preţ cât mai scăzut pentru LG G8X ThinQ. Telefonul se vinde sub această formă pentru aproximativ 257 de dolari (la mai bine de jumătate din preţul oficial de lansare).

Chiar dacă alţi producători cunoscuţi precum Samsung sau Xiaomi au ironizat decizia Apple, sunt convins că prin 2021 vor exista numeroase smartphone-uri lansate fără accesorii.

Se pare că filozofia lansată de Steve Jobs continuă şi în prezent. Acesta a spus la un moment dat că “Uneori, oamenii nu-şi dau seama de ceea ce vor de fapt, până când nu le arăţi tu”. Noi nu avem nevoie de încărcător, doar că nu ştiam asta până acum.

Sursa: gizchina.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.