Telefoane Mobile

LG este unul dintre producătorii mondiali de telefoane inteligente care investeşte masiv în cercetare-dezvoltare, iar anul acesta marele său pariu a fost smartphone-ul semi-modular LG G5. Împreună cu accesoriile compatibile, LG a creat un ecosistem care în teorie oferea posibilitatea companiei sud-coreene să iasă în faţă.

Din păcate socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar la aproape 5 luni de la prezentarea oficială LG G5 este un eşec total la capitul vânzări. Situaţia este chiar alarmantă pentru divizia de mobile, iar directorul Cho Juno a anunţat că pentru a mai redresa corabia vor trebui să facă restructurări masive.

LG-G5-8-960x640

Cea mai importantă dintre acestea va fi crearea unui nou program de management care va analiza şi va supraveghea mult mai bine dezvoltarea şi crearea de noi produse. Pe scurt, vor fi mult mai atenţi pe ce vor cheltui banii în cercetare-dezvoltare.

Deşi foarte mulţi critici au apreciat LG G5 la lansare, care să fie oare motivul pentru care flagship-ul sud-coreean s-a transformat din speranţă în eşec? Preţul telefonului şi al accesoriilor? Prezenţa aproape inexistentă a accesoriilor în piaţă? Utilizatorul obişnuit nepregătit pentru un telefon modular? Vă aştept opiniile în secţiunea de comentarii.

Sursa: androidpolice.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.