Software

LG a anunţat că a început deja distribuirea update-ului către Android 7.0 Nougat pentru posesorii de smartphone-uri LG G5 din Coreea de Sud. Dacă totul decurge conform planului, până la sfârşitul acestui an atât europenii, cât şi americanii, se vor putea bucura de toate noutăţile aduse de cea mai nouă iteraţie Android.

“La LG ştim că toţi clienţii noştri îşi doresc cea mai bună şi mai actuală experienţă Android, de aceea ne dorim ca ei să se bucure de actualizări de sistem înaintea competiţiei. Acesta este felul nostru de a demonstra că LG este dedicat în a oferi suport produselor, dar mai ales clienţilor şi de a-i asigura că vor avea cea mai reuşită experienţă de utilizare” au declarat reprezentanţii LG Electronics.

Presupun că din prima parte a lunii decembrie ar trebui să vă verificaţi actualizările de sistem deoarece update-ul către Android 7.0 Nougat poate veni din clipă în clipă.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.