Telefoane Mobile

LG şi-a dorit întotdeaună să fie în topul mondial al producătorilor de smartphone-uri, însă din păcate nu a reuşit să realizeze acest lucru. Prin seria “G” compania sud-coreană şi-a dorit să rivalizeze de la egal la egal cu seria “S” de la Samsung sau “P” de la Huawei, însă experimentele încercate, cât şi anumite probleme tehnice, nu au permis celor de la LG să aibă un cuvânt important de spus.

Cele mai noi veşti venite din Coreea de Sud susţin că LG doreşte să renunţe la denumirea aşteptată de LG G7 a viitorului său flagship şi va adopta un alt nume. Nu ştim exact care va fi acesta, însă se aşteaptă ca producătorul sud-coreean să utilizeze o denumire nouă care să includă şi două cifre (probabil în stilul LG V30).

Prin acest rebranding LG doreşte să îşi relanseze seria de produse tip flagship, să aibă un nume mai greu în piaţă, dar să îşi actualizeze şi numărul din denumire care părea a prezenta o generaţie veche de smartphone-uri (logica LG spune că LG G7 pare a fi mai vechi decât Samsung Galaxy S9 sau iPhone 8 sau Huawei P11 în gândirea utilizatorilor).

Personal cred că LG mai bine ar încerca să facă un smartphone premium care să funcţioneze impecabil şi mai apoi să se joace cu cifrele de dragul de a ameţi utilizatorii.

Sursa: theinvestor.co.kr

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.