Smartphone

LG va fi prezent în cadrul MWC Barcelona 2019, iar printre noutăţile aduse în cadrul evenimentului din capitala Cataluniei vom regăsi aproape sigur smartphone-urile LG G8 ThinQ şi LG V50 ThinQ.

Cele două modele flagship vor acompaniate de mai modestul LG K12 Plus, urmaşul modelului LG K11 Plus anunţat în vara anului trecut în cadrul Eletrolar Show 2018. Noul telefon va fi unul de buget, deci aşteptările vor fi pe măsură:

  • display IPS cu rezoluţie HD+ (1440 x 720 pixeli) şi aspect 18:9;
  • procesor MediaTek Helio P22 de tip octa-core;
  • 3 GB RAM;
  • Android 8.1 Oreo.

Există şi o imagine cu zona frontală a device-ului, iar aceasta ne prezintă un smartphone cu margini destul de groase, unul cu o estetică destul de ieftină. Sunt şanse foarte mari ca LG K12 Plus să fie construit în totalitate din plastic, un alt minus ţinând cont că în zilele noastre avem telefoane de buget măcar cu ramă metalică.

Procesorul MediaTek Helio P22 este cel utilizat pe Xiaomi Redmi 6, device care costă aproximativ 150 dolari. Sper că nici LG K12 Plus nu va depăşi acest preţ, altfel este un o altă cauză pierdută.

Sursa: tigermobiles.com

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.