Smartphone

Samsung Galaxy Note III beneficiază de un interes mare din partea publicului și de aici apar tot felul de zvonuri. Ultimul pe lângă specificațiile tehnice ale device-ului ne relevă și o primă imagine cu phabletul sud-coreean ajuns la a treia generație.

Note III ar sosi cu un display FHD, procesor Exynos 5410 Octa cu ARM Cortex-A15 la 2 GHz și ARM Cortex-A7 la 1.7 GHz,  3 GB memorie RAM, Android 4.2 Jelly Bean.

Lansarea lui Galaxy Note III se spine că ar urma să aibă loc în mod tradițional la IFA Berlin 2013. Note din prima generație și Note II au fost prezentate la târgul berlinez. Mi se pare prea devreme pentru a trage concluzii și a crede orice zvon ajunge pe blogurile tech.

Era o imagine falsă. În imagine nu apare Samsung Galaxy Note III ci un phablet ZOPO ZP950. Sursa.

Sursa: MyDrivers.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.