Smartphone

Este un smartphone de buget prezentat și la MWC Barcelona 2012. Datele sale tehnice sunt următoarele:

– ecran de 3.2 inch cu rezoluție 240×320 pixeli și 256.000 culori;

– procesor de 800 MHz, 150 MB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB

– Android 2.3 Gingerbread;

– 3G, Wi-Fi, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră de 3.15 Megapixeli;

– baterie de 1.500 mAh, 11.7 mm grosime.

Comunicatul de presă: 

Smartphone-ul LG Optimus L3, unul dintre treminalele cu stil desăvârşit prezentate în cadrul Mobile World Congress (MWC) 2012, la Barcelona, va fi lansat în Europa începând cu luna martie. LG Optimus L3 este primul model care încorporează noua identitate de design L-Style din acest an.

LG Optimus L3 oferă consumatorilor o experienţă unică îmbinând fără niciun compromis stilul cu funcţiile tehnologice de varf. Elementele specifice L-Style, precum Stilul modern şi Look-ul armonios prin utilizatea accentelor metalice, sunt încorporate în Optimus L3, evidenţiind design-ul premium specific LG.

Display-ul de 3.2 inci oferă o experienţă ideală de vizionare pe noul smartphone compact. Fiind terminalul ideal pentru utilizarea reţelelor de socializare “din mers”, LG Optimus L3 oferă consumatorilor mai mult timp pentru conversaţii şi accesul permanent la reţelele sociale datorită bateriei de 1,500 mAh. LG Optimus L3 este disponibil în mai multe culori – alb, negru, roz şi albastru.

Am considerat întotdeauna că este foarte important să avem o varietate de smartphone-uri pentru a oferi opţiuni consumatorilor care nu vor să plătească pentru funcţii extra de care nu au nevoie,” a afirmat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Mobile Communications. „Noul Optimus L3 oferă beneficiile de bază ale unui smartphone într-o carcasă cu un design premium care nu a mai fost întâlnit la această categorie.”

După lansarea în Europa, LG Optimus L3 va fi disponibil şi în Rusia şi Asia, precum şi în alte ţări.

Specificaţii:

–  Procesor 800MHz

–  Memorie: 1GB ( pentru stocare), 150MB ( pentru aplicaţii), 384 MB ( RAM)

–  Display: 3.2-inci QGVA

–  Cameră: 3.0 MP

–  SO: Android 2.3 Gingerbread

–  Baterie: 1,500mAh

–  Dimensiuni: 102.6 x 61.6 x 11.7 (mm)

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.