Smartphone

LG a anunțat un nou smartphone în gama sa de telefoane Android. Uimește prin faptul că dispune de 2 GB RAM, nici măcar Samsung Galaxy S III nu a urcat așa sus în ce privește memoria RAM.

Alte detalii legate de LG Optimis LTE2:

– fabricat din metal și sticlă;
– ecran cu rezoluție HD și matrice RGB care va surclasa și Samsung Galaxy S III cu PenTile RGB;
– nu se știe ce procesor a fost implementat, dar se vorbește de un Qualcomm Snapdragon S4 – un procesor dual-core care se apropie ca performanțe de cele quad-core în genul Tegra 3;
– 2 GB memorie RAM și multitasking-ul ar trebui să funcționeze mai bine;
– Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
– conectivitate LTE pentru transfer de date la viteză mare.

Lansarea se va produce la mijlocul lui mai 2012 în Coreea de Sud. Poate că vor pune și datele tehnice în adevăratul sens al cuvântului și nu le vor mai ține secrete.

Sursa: LGnewsroom

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.