Smartphone

După cum probabil toţi aţi aflat, aseara a fost lansat mult aşteptatul Samsung Galaxy S III.  Dacă mai devreme vă spuneam preţurile din Marea Britanie pentru noul Galaxy, iată că au apărut primele informaţii şi cu preţurile din România.

Surse oficiale au declarat pentru ştirileprotv.ro că Samsung Galaxy S III va costa în România la liber aproximativ 2.900 de lei (presupun că fără adaosul comercial, deoarece acest preţ este unul recomandat de producător). Aceeaşi sursă afirmă că noul terminal Samsung va ajunge prima oară la Orange România şi va avea un preţ de conectare care va pleca de la 199 de euro (aici să vă aşteptaţi la un abonament de cel puţin 30 de euro).

Se pare că România se află în primul val de lansare în Europa, val care îşi va face apariţia pe 29 mai. Probabil că în prima parte a lunii iunie îl vom avea deja la vânzare în marele magazine.

Iată şi specificaţiile complete a noului Galaxy:

Smartphone

Samsung Galaxy S III

Ecran  Super AMOLED de 4.8 inch
Procesor  Exynos 4 quad
Memorie  16 GB / 32 GB și versiune de 64 GB în viitorul apropiat, microSD slot până la 64 GB
GPU  –
Sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich
Conectivitate  3G cu viteze de până la 21 Mbps, Wi-Fi, buetooth 4.0, NFC
Cameră foto și video  8 Megapixeli și cameră secundară de 1.9 Megapixeli
Baterie  2.100 mAh
Greutate  133 gr.
Grosime  8.6 mm

De asemenea, puteţi găsi pe blog-ul nostru primele teste de benchmark ale noului smartphone din seria Galaxy, funcţiile inovative ale acestuia şi chiar o galerie foto.