Smartphone

Nu avem nicio informație locală cu referire la prețul și disponibilitatea lui Galaxy S III. 29 mai este data la care smartphone-ul va fi disponibil în Europa, iar din 30 mai a și fost anunțat în Marea Britanie la companiile de telefonie mobilă în genul Vodafone, Orange, U2. Este un semn bun și ar trebui ca și Vodafone și Orange România să-l aducă cel mai târziu în iunie 2012. 

Samsung Galaxy S III vine în două variante de culoare: Pebble Blue și Marble White. Vodafone și Orange oferă Galaxy S III gratuit la un contract pe doi ani de zile și un abonament lunar de 38.50 lire – 209.7 lei. La O2 se plătește 99 de lire – 537 lei și abonamentul este de 37 lire pe lună – 200 lei. Nu se știe un preț la liber, fără semnarea unui contract. Voi face update la acest articol când apar mai multe informații.

Sursa: slashgear.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.