Accesorii inteligente

LG va prezenta în cadrul IFA Berlin 2020 o mască de protecţie demnă de filmele SF în urmă cu câţiva ani: LG PuriCare Wearable Air Purifier.

Masca vine cu două filtre H13 HEPA destul de asemănătoare cu cele utilizate în purificatoarele de aer şi două ventilatoare la interior ce ajută utilizatorul să respire cât mai normal (ventilatoarele au trei viteze ce măresc cantitatea de aer ce intră în mască). Filtrele H13 HEPA la rândul său pot fi schimbate, astfel că LG PuriCare Wearable Air Purifier poate fi utilizată o perioadă lungă de timp.

Masca vine împachetată într-o cutie specială de transport, cutie care integrează un sterilizator UV ce omoară bacteriile şi virusurile după utilizare. LG PuriCare Wearable Air Purifier este fabricată din materiale ce nu irită pielea şi include o baterie de 820 mAh ce promite o autonomie de 2 ore pe modul High şi 8 ore pe modul Low.

Pentru că vorbim de un device inteligent, există şi o aplicaţie dedicată pentru smartphone ce anunţă utilizatorul când trebuie să schimbe filtrul H13 HEPA sau când bateria este pe terminate.

Nu avem încă informaţii legate de preţ, însă cu siguranţă acesta nu va fi unul scăzut.

Sursa: fonearena.com