Retelistica

Într-o lume în care tehnologia 5G atrage dispute din ce în ce mai neproductive, LG pare că joacă într-un alt film, un film al viitorului.

Compania sud-coreeană a anunţat înfiinţarea unui centru de cercetare-dezvoltare pentru viitoarea tehnologie 6G. Acest centru este realizat în colaborare cu Institutul Superior pentru Ştiinţă şi Tehnologie din Coreea de Sud (KAIST) şi va fi coordonat de către profesorul Cho Dong-Ho.

LG 6G Research Center va avea drept obiectiv principal susţinerea industriei de comunicaţii mobile din Coreea de Sud prin dezvoltarea tehnologiei 6G înaintea altor competitori. LG va primi şi susţinerea guvernului, astfel că se vor crea toate condiţiile pentru obţinerea de rezultate competitive.

Chiar dacă este mult prea devreme pentru a ne gândi la avantajele 6G, probabil prin 2030 – 2035 vom avea viteze de 50 – 60 Gbps, dacă nu chiar şi mai mult.

Sursa: gizchina.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.