Telefoane Mobile

LG WING 5G este un smartphone atipic, primul din lume cu astfel de display dual. Telefonul a fost anunţat oficial la mijlocul lunii septembrie, iar principalul său selling point era dat de modul Swivel Mode (Se referă la rotirea display-ul principal de 6.8 inci la un unghi de 90 de grade. În urma acestei rotiri ecranul principal trece în format landscape, iar la bază apare un display secundar de 3.9 inci. În acest moment cele două ecrane par a avea forma literei T.).

LG WING 5G a fost o perioadă de două săptămâni în precomandă în Coreea de Sud, însă deşi intens mediatizat, smartphone-ul a obţinut doar 1275 precomenzi. Cifrele par mici dacă ne gândim că în etapa de precomandă pentru Samsung Galazy Z Fold 2 (un device dublu ca preţ), Samsung a obţinut aproximativ 80.000 de precomenzi.

Totuşi, pentru că mereu există şi un “dar”, cei de la LG par foarte mulţumiţi cu această cifră de 1275 precomenzi. Producătorul sud-coreean şi-a propus să vândă 3000 de LG WING 5G până la sfârşitul anului în ţara natală, iar etapa de precomandă permite păstrarea acestui obiectiv.

Şi eu cred că rezultatul obţinut este unul decent ţinând cont că LG WING 5G este mai mult un experiment, iar LG nu mai este ce a fost cândva în segmentul telefoanelor inteligente.

Sursa: phonearena.com

Categorii: lg

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.