Smartphone

La sfârşitul lunii august descopeream primele informaţii despre smartphone-ul dual-screen LG Wing. Device-ul este cu siguranţă o provocare atât pentru compania sud-coreeană, cât şi pentru utilizatori, cei care vor trebui să îl adopte, sau nu.

LG a confirmat oficială că LG Wing va fi lansat comercial pe 14 septembrie. Preţul acestui device inovator ar urma să fie de aproximativ 1000 de dolari, sumă pentru care la nivel hardware veţi primi un display principal de 6.8 inci şi un ecran secundar de 4 inci, o cameră foto triplă cu senzor principal de 64 Megapixeli şi procesor Qualcomm Snapdragon 765G cu suport pentru conectivitate 5G.

Noutatea adusă de acest smartphone este dată de poziţionare atipică a celor două display-uri. Când acestea sunt activate, device-ul arată precum litera T. Sunt curios cât de rezistent este acel mecanism ce leagă cele două ecrane în contextul în care pot intra uşor particule de praf, lichide etc.

LG Wing face parte dintr-un nou proiect al companiei sud-coreene denumit LG Explorer Project prin intermediul căruia vor fi lansate diverse device-uri cu design diferit de restul.

Sursa: xda-developers.com

Categorii: lg
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.