Casti earbuds Logitech G FITS Audio

Anunțate inițial cu câteva luni în urmă, căștile Logitech G FITS sunt disponibile de azi și în țara noastră. Vorbim despre căști wireless de tip TWS ce sunt compatibile cu majoritatea platformelor, asta grație unui adaptor ce vine în pachet.

Așadar, cei ce nu vor conecta căștile Logitech G FITS prin Bluetooth la sursă, au posibilitatea de a folosi un dongle Lightspeed. Cu interfață USB-A și adaptor la USB-C, receiver-ul poate fi conectat la PC, Mac, PS 4 și PS 5 și Nintendo Switch, atunci când această consolă este conectată la TV.

Casti earbuds Logitech G FITS

Atât prin conexiunea Lightspeed, cât și prin Bluetooth, Logitech G FITS promit latență redusă, una dintre caracteristicile esențiale pentru căști wireless de gaming.

Logitech G FITS vin cu dopuri cu tehnologia Lightform, ce permite ca acestea să se muleze pe forma interioară a urechii. Am vorbit despre asta atunci când au fost anunțate căștile Logitech Ultimate Ears Fits.

Specificații căști TWS de gaming Logitech G FITS

Date tehnice

Căști TWS
Logitech G FITS
Difuzor10 mm
Frecvență20 - 20000 Hz
Impedanță16 Ohms
Sensibilitate106 +/- 3 dB SPL/mW
MicrofonDual beamforming, 100 - 8000 Hz
ConectivitateBluetooh 5.2 cu Reduced Latency Game Mode, Lightspeed prin receiver USB-A cu adaptor la USB-C
AutonomieBluetooth - audiție de 10 ore + 12 ore de la carcasă; convorbiri de 6.5 ore + 7 ore de la carcasă
Lightspeed - audiție de 7 ore + 8 ore de la carcasă; convorbiri - 4.5 ore + 5 ore de la carcasă
Dimensiuni35 x 22.8 x 24.5 mm
Greutate7.2 grame fiecare cască

Căștile Logitech G FITS vor putea fi cumpărate în perioada următoare direct de pe site-ul LogitechG.com sau de la partenerii autorizați, la un preț recomandat de 1.249 lei.