Tastatura Logitech Wave Keys Hardware

Folosesc o tastatură Logitech MX Keys Mini de mai bine un an și recunosc că este cea mai bună dintre toate câte am avut până acum. Și am schimbat multe de-a lungul anilor, tocmai pentru că nu o găseam pe cea potrivită pentru nevoile, dar mai ales pentru stilul meu de redactare, de folosire mai exact.

Astăzi, compania elvețiană introduce un nou model de tastatură care își dorește să răspundă nevoii crescute de confort la birou. Potrivit raportului de piață publicat recent de RationalStat, nevoile ergonomice ale utilizatorilor vor crește global cu 4.6% în următorii șapte ani.

Logitech Wave Keys are un design curbat compact pentru o tastare mai confortabilă precum și un suport integrat pentru încheietura mâinii care promite comoditate în folosire pe tot parcursul zilei.

Forma curbată a Logitech Wave Keys plasează mâinile, încheieturile și antebrațele într-o poziție naturală de tastare, iar suportul de palmă integrat oferă mai mult sprijin pentru încheietura mâinii. Forma sa compactă se potrivește multor tipuri de birouri personale sau de la locul de muncă.

Tastatura Logitech Wave Keys este compatibilă cu mai multe sisteme de operare și poate fi conectată prin Bluetooth sau prin receiverul Logi BOLT, care a fost inclus pentru o securitate sporită, cu până la trei dispozitive simultan, cum ar fi de exemplu Mac, PC și iPad. Printr-o simplă apăsare de buton utilizatorul poate comuta cu ușurință intre dispozitivele conectate.

Tastatura Logitech Wave Keys

Utilizatorii își pot personaliza experiența cu aplicația Logi Options+. Aceștia pot da comenzi rapide cum ar fi „nu deranjați” pentru a rămâne concentrați asupra activității sau pot crea acțiuni care economisesc timp și mențin fluxul de lucru cum ar fi „rutina de dimineața” sau setarea unui timp de relaxare.

Logitech Wave Keys va fi disponibil în varianta de culoare Graphite începând cu 13 octombrie 2023 la un preț recomandat de 399.9 RON.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.