Smartphone

Nu doar iPhone-urile și Xiaomi Mi Mix sunt clonate de către companiile chinezești mai puțin cunoscute. A venit și rândul lui Samsung GALAXY S8 să primească o clonă care să copieze liniile sale de design, cel puțin în partea frontală. 

În primele imagini aveam doar partea frontală, acum este prins și spatele dispozitivului.

Mai rămâne să vedem dacă dispozitivul chiar va arăta precum în randările inițiale. La clona de Xiaomi Mi Mix aș spune că sunt diferențe importante.

În spatele smartphone-ului se remarcă camera duală cu senzor Sony IMX214 ce combină un senzor de 13 Megapixeli cu alt senzor secundar de 3 Megapixeli. Observ că au copiat și reflexiile specifice lui GALAXY S8.

Mai multe detalii în materialul video:

Bluboo S8 aduce un display cu raport 18:9, rezoluție 1440×720 pixeli, MediaTek Helio X30 de tip deca-core cu 4 GB RAM și 64 GB stocare sau 6 GB RAM și 128 GB stocare. Pe Bluboo S1 ce copiază Xiaomi Mi Mix îl găsiți la precomandă prin Gearbest. Presupun că noul lor smartphone debutează prin august / septembrie, ar fi unul dintre primele telefoane mobile cu Helio X30, procesorul poziționat ca vârf de gamă al Mediatek. Cel cu care speră să concureze Qualcomm Snapdragon 835.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.