Dacia Jogger 2023 ECO-G 100 Extreme gAuto

Chiar dacă azi este 1 martie, o zi specială mai ales pentru doamne şi domnişoare, iată că Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vine în această zi cu o informaţie care îi va bucura mai mult pe domni.

MAI ne promite că începând din acest an vom putea înmatricula maşini şi online prin intermediul unei platforme a Direcţiei Generale Permise de Conducere şi Înmatriculări.

Platforma informatică este în prezent în dezvoltare, însă imediat ce va fi finalizată şi testată cu succes, va fi pusă în slujba românilor. Prin intermediul acesteia vom putea solicita transcrierea transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul, eliberarea unui nou certificat de înmatriculare sau radierea unui vehicul.

Practic întreg procesul de înmatriculare va putea fi realizat online, singura vizită la sediile Direcţiei Generale Permise de Conducere şi Înmatriculări urmând a fi realizată pentru ridicarea numerelor de înmatriculare.

MAI susţine că platforma informatică va oferi claritate și transparență în procesul de înmatriculare, iar informațiile vor fi accesibile rapid și ușor pentru toți utilizatorii, indiferent de dispozitivul pe care îl vor folosi.

În sfârşit mai digitalizăm şi noi ceva.

Dacă vreţi să vă amuzaţi puţin pe acest subiect, vă las mai jos un număr de stand-up comedy foarte bun (începe pe la 1:12):