Retelistica

Telekom România Mobile lansează campania de primăvară, iar vedeta acesteia pare a fi cartela de 5 euro. Operatorul telecom promite pentru aceasta nelimitat internet, minute şi SMS-uri.

Iată ce primiţi cu doar 5 euro / lună:

  • internet mobil 4G şi 5G nelimitat (la o lăţime de bandă de 1.5 Mbps care asigură o rezoluţie de maxim 480p/calitate DVD pentru conţinutul de video streaming);
  • minute şi SMS-uri naţionale nelimitat;
  • 100 minute internaționale din România către reţelele fixe din Moldova și ţările Spatiului Economic European, reţelele fixe şi mobile din SUA, Canada şi Israel și rețele mobile din Franța, Germania, Ungaria, Italia, Marea Britanie și Spania.

Activarea ofertei trebuie făcută din aplicaţie la secţiunea „MyAccount”, secţiunea „Beneficii şi opţiuni”.

Dacă vă doriţi un abonament, aflaţi că puteţi achiziţiona şi o gamă largă de telefoane, printre care noile modele Samsung Galaxy A25 și Redmi Note 13, la o rată lunară de numai 5 euro, împreună cu abonamentul Nelimitat 15, încheiat pe 24 de luni.

În această campanie de primăvară există şi ceva premii săptămânale atractive pentru toți clienții Telekom care utilizează aplicația MyAccount: telefoane Samsung Galaxy S23 și iPhone 14, smartwatch-uri, boxe, vouchere de 100 și 500 de lei la partenerii Telekom sau o lună de acces la VOYO.

Oferta promoțională este valabilă între 1 martie și 23 aprilie 2024. Pentru mai multe detalii, vizitați www.telekom.ro.