Accesorii inteligente

Makibes este o companie relativ nouă ce produce smartwatch-uri şi brăţări inteligente dedicate pasionaţilor de sporturi extreme. Portofoliul este format din câteva device-uri, iar unul dintre cele mai noi este Makibes UPG06. Acest smartwatch este unul rezistent la foarte multe intemperii şi include diverse caracteristici care îţi permit monitorizarea constantă a diferitelor activităţi fizice: plimbare, alergare, mers pe bicicletă, drumeţii, înot, căţărare şi multe altele.

Smartwatch-ul este echipat cu un display E-ink de 1.2 inci, procesor MediaTek MTK2523G, suport pentru card SIM, senzor pentru citirea pulsului 24 de ore din 24, barometru, bluetooth 4.2, GPS, Glonass, Beidou, suport pentru card microSD de până la 32 GB şi o baterie de 450 mAh ce promite o autonomie de 15 zile. Makibes UPG06 poate oferi informaţii legate de distanţa parcursă, caloriile arse, numărul de paşi făcuţi, calitatea somnului, se poate conecta prin smartphone la reţelele de socializare etc.

Makibes UPG06 costă 129.99 dolari, adică aproximativ 505 lei fără TVA şi poate fi achiziţionat pe geekbuying.com.

Cei care îşi doresc un smartwatch sau brăţară inteligentă cu GPS, pot verifica noua promoţie a retailerului chinez “GPS Wearables Save up to 70%”. Aceasta oferă preţuri atrăgătoare pentru o gamă variată de produse. Iată şi alte exemple:

Makibes G03 cu certificare IP68, display OLED, senzor pentru puls şi GPS – 37.99 dolari;

Makibes DB10 cu design modern, certificare IP68 şi monitorizare activităţi fizice – 39.99 dolari;

WeLoop Hey S3 cu display HD, GPS, Glonass, senzor pentru puls şi autonomie de 30 zile – 129.99 dolari.