Diverse

Trebuie să fac o scurtă introducere înainte de a vă vorbi cum a fost organizat Max Fun-ul din AFI Palace Cotroceni. În timpul liber îmi place să mă relaxez la bowling sau biliard, Darius Pană este martor în acest sens. 

Nu sunt un jucător extraordinar, mai degrabă un amator avizat. În jocul de biliard pot să spun că am făcut o pauză de vreo 9 – 10 ani (între facultate și momentul în care am început să joc cu adevărat). Bowlingul este o descoperire relativ recentă, de vreo doi ani de zile mergem din joi în paște să încingem bilele.

Max Fun îl regăsiți în AFI Palace Cotroceni, lângă magazinul Vodafone de la etajul 1. La intrare sunt jocuri video și clasice, simulatoare moderne etc.

Mesele de biliard sunt poziționate în mijloc, iar pistele de bowling în fundal. În ce privește mesele, aș spune că sunt ușor înghesuite, înțeleg raționamentul financiar, dar este aiurea să te lovești mereu de cei care joacă biliard în imediata apropiere. Mergeți repede și testați-le, niciun colț nu trage și loviturile nu sunt afectate de mantele reglate aiurea sau de poziționarea incorectă a suprafeței de joc etc.

Bowlingul este cireașa de pe tort. Suprafața fiind proaspăt ceruită, bilele alunecă grațios spre țintă. Față de ce jucam până acum, pot să spun că a fost la un alt nivel. Plus că se oferă un monitor tactil din care-ți faci singur setările (număr de jucători,  diferite tipuri și temede joc, share direct în social media, captură foto spre a ilustra mai bine pe participanți la joc, rezultate pe echipe = o adevărată nebunie pentru cei pasionați).

S-a redeschis sala de bowling + biliard + alte jocuri din AFI Palace Cotroceni. Misto senzatia de a juca pentru prima…

Posted by Emil Dragotă on Tuesday, March 22, 2016

Categorii: anunturi-diverse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.