Telefoane Mobile

4G-ul a început a-și arăta potențialul și pe plan local. Am făcut și un top cu cele mai ieftine telefoane cu conectivitate 4G, iar concluzia ar fi că niciunul dintre ele nu coboară sub pragul a 800 de lei.

ZTE dorește să schimbe această stare de fapt prin ZTE Redbull. Urmează a fi comercializat în China pentru 135 dolari. Denumirea completă este ZTE Redbull V5.

ZTE-Redbull

Câteva din specificațiile lui ZTE Redbull:

– display TFT de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 de tip quad-core , 1 / 2 GB RAM, 4 / 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android cu Nubia UI 2.0;

– 4G / LTE, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;

– cameră de 13 Megapixeli de proveniență Sony cu F2.2, cameră frontală de 5 Megapixeli;

– baterie de 2400 mAh, 165 gr. și 8.9 mm grosime.

Sunt două variante de ZTE Redbull V5. Prima versiune cu 1 GB RAM și 4 GB spațiu de stocare la 93.66 euro, iar a doua variantă cu 2 GB RAM și 8 GB spațiu de stocare la 117 euro.  Raportul preț / specificații este excelent. Nu m-aș mira să văd un astfel de smartphone branduit și de către operatorii telecom din România.

Sursa: GizChina.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.