Microsoft

În cadrul unui eveniment din Noua Zeelandă, Microsoft a făcut un mic teaser pentru o tabletă quad-core. Bănuiesc că aţi mai auzit  de celebra Tegra 3 de la Nvidia care la fel va fi animată de un procesor quad-core şi uite că acum are concurenţă . Microsoft îi pregăteşte un rival. Nu se cunosc prea multe detalii. Nici măcar ce sistem de operare rulează – Windows 7 sau Windows 8. Prezentarea completă a tabletei se zvoneşte că va avea loc la Microsoft Build Conference din septembrie 2011 şi că persoanele aflate în sală o vor primi gratuit. Sincer, mi-aş dori şi eu o participare la un eveniment aşa de darnic.

Windows 8 ar trebui să ajute Microsoft să conteze pe piaţa tabletelor, ambiţiile lor sunt mari şi rivalul no. 1 este iPad care în prima partea lui 2012 va ajunge la versiunea a treia.

Sursa: tablet-news.com

Categorii: microsoft
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.