Arhiva-Social Media

Folosesc zi de zi twitter și uneori ține loc de reader în aflarea informațiilor care mă interesează. Pe de altă parte nu am cum să nu remarc volumul de date inutile ce îmi intră în atenție. Pentru asta există unfollow. Într-un clip promoțional se transmite ideea că rețeaua de micro-blogging este mai rapidă decât un cutremur și aici se amintește de cel de acum câteva zile din SUA ce a avut doar 5.9 grade pe scara Richter și a fost în centrul glumelor din social media.

Tipul din reclamă află și nu-i pasă protejându-și doar băutura din cană.

Pe de altă parte nu am cum să nu remarc puterea twitter. Un link sau o întrebare pusă acolo și te trezești cu un răspuns sau chiar mai multe. Este o unealtă puternică. Pe facebook spre deosebire nimeni nu mai este atent la ceea ce postezi datorită volumului uriaș de spam de pe wall generat de miile de concursuri sau aplicații ce se propagă de multe ori singure.

Fotografia de mai sus este făcută cu Sony NEX-5.

Sursa: Mashable.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.