Jocuri si Aplicatii

Aplicația poate fi instalată pe telefoanele cu sistem de operare Android cât și pe device-urile cu iOS de la Apple. Este un trend care va fi adoptat și de concurență cu siguranță. Mai ales că tehnologia NFC începe de a deveni ceva normal pe telefoanele din segmentul middle-level și în cele de top. Link către aplicație – aici.

Bucureşti, 6 octombrie 2011  Millennium Bank lansează serviciul SmartPhone Banking

 

 

 

Bucureşti, 6 octombrie 2011. Clienţii Millennium Bank pot efectua tranzacţii direct pe terminalele mobile folosind aplicaţia de SmartPhone Banking a băncii, disponibilă acum pentru terminalele mobile Apple şi pentru cele care folosesc sistemul de operare Android. Noul serviciu permite utilizatorilor să vizualizeze în mod confortabil toate produsele achiziţionate de la Millennium Bank şi să efectueze transferuri.

„Aplicaţia de SmartPhone Banking a fost creată astfel încât să răspundă nevoilor şi aşteptărilor clienţilor activi şi dinamici, asigurând acces rapid la produsele financiare şi la operaţiuni practic de oriunde. Este un nou canal alternativ pe care îl putem oferi clienţilor noştri care folosesc serviciul Internet Banking, în linie cu obiectivul nostru de a aduce inovaţie în domeniu”, a declarat Florentina Mihai, Director Canale Alternative la Millennium Bank.

Pe lângă vizualizarea conturilor curente şi de economii, a depozitelor la termen, a creditelor şi a cardurilor de credit şi efectuarea de tranzacţii, serviciul SmartPhone Banking mai permite clienţilor să creeze şabloane de plăţi şi să definească beneficiari.

Aplicaţia, denumită „MillenniumRO”, poate fi descărcată gratuit din AppStore şi Android Market. Pentru folosirea acesteia, clienţii trebuie să-şi activeze mai întâi serviciul Internet Banking. Aplicaţia de SmartPhone Banking asigură utilizatorilor un grad înalt de securitate în administrarea finanţelor, folosind mai multe niveluri de securitate – la prima activare, la accesarea aplicaţiei, la vizualizare şi la tranzacţii.

Categorii: jocuri-aplicatii

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.