Jocuri si Aplicatii

Am ajuns la al treilea concurs organizat cu zinio.com – cea mai mare sursă de reviste și publicații online pe Android și iOS. Puteți câștiga:

1. Abonament pe 1 an la orice revistă din portofoliul Zinio;

2. Voucher de 35 $ de cheltuit pe zinio.com;

3. Idem la 2 – voucher de 35$;

Se adaugă 7 premii constând în vouchere de câte 5$.

Condițiile sunt următoarele:

1. Un Like la pagina noastră de facebook – aici;

2. Un comentariu prin care să-ți anunți participarea la concurs și alături de acesta răspunsul la întrebarea:

Care este ultima versiune a aplicației Zinio pentru Android?

Răspunsul îl găsiți aici sau aici.

Concursul se desfășoară între 6 – 13 octombrie 2011, ora 12.00. Dacă vom avea mai mult de 10 răspunsuri corecte vom organiza o tragere la sorți cu ajutorul random.org. Dacă vor fi sub 10 persoane care îndeplinesc condițiile de mai sus, vom acorda premiile în ordinea în care au comentat la acest articol. Adresa de mail pe care o folosiți în cadrul comentariului să fie una validă ca să putem să vă trimitem voucherele.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.