Am ales 5 oferte eMAG ce consider că sunt de interes pe categoria de produse din care fac parte. Veți găsi de la un smartphone de gaming și până la o stație de încărcare pentru automobile electrice ce se pretează pentru alimentarea directă de la panouri solare.

1. Aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Extra 👈🖱️

Este listat la cel mai bun preț din istoricul său de până acum

Dyson are printre cele mai apreciate aspiratoare verticale din piață. Modelul de mai sus nu este așa vechi și a strâns nota 4.91 din 11 recenzii.

În cazul de față discutăm despre un aspirator vertical cu autonomie de până la 60 de minute, putere de aspirare de 525W, capacitate de stocare de 0.76 litri. Are suficientă putere de aspirare spre a elimina particulele microscopice din locuință (polen, bacterii etc).

Designul ales pentru carcasa cu direcționarea aerului în jurul motorului face ca aspiratorul Dyson să fie mai puțin zgomotos față de alte produse concurente.

2. ASUS ROG Phone 7 👈🖱️

Probabil, cel mai performant smartphone lansat în 2023

Review-ul complet îl descoperiți aici.

Dacă nu vă pasă prea mult de rezultatele unui smartphone la nivel de cameră foto și video, dar căutați unul dintre cele mai puternice și versatile smartphone lansate în 2023, ASUS ROG Phone 7 ar putea fi o alegere inspirată.

3. ASUS ZenBook 14 Pro OLED 👈🖱️

Performanță maxim într-un corp de notebook relativ compact

Da. Rupe buzunarul, dar discutăm despre un notebook cu display OLED de 16 inci și rezoluție 2.8K + rată de refresh la 120Hz, procesor Intel Core i9-13900H cu 14 nuclee ce urcă la maxim 5.4 GHz, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 4060 cu 8 GB GDDR6 alocați, 16 GB memorie RAM de tip DDR5 și stocare de 1 TB.

Are 4 difuzoare cu certificare Harman Kardon, conectivitate asigurată de HDMI 2.1, 2 x Thunderbolt 4, 1 x USB 3.2 Type-A Gen2, cititor pentru cardurile SD, Wi-Fi ax de tip 2×2 + bluetooth 5.3.

Tot ce ați descoperit mai sus într-un laptop de 16 inci ce cântărește…, 1.6 kg și are dimensiuni de 321.8 x 223.3 x 17.9 mm (sub 20 mm la grosime). Bateria cu 4 celule are 76Wh, încărcătorul din pachet este de 200W.

4. Stație de încărcare mașini electrice integrabilă cu sisteme fotovoltaice 👈🖱️

Stație de încărcare de până la 22kW

Este o stație interesantă pentru că este concepută și spre a fi ușor de integrat cu panouri fotovoltaice. Curentul poate fi setat între 8 – 32A, iar cablul de încărcare este de tip Type 2 și suportă până la 22kW. Mi se pare o alegere inspirată pentru cine are un autovehicul electric în proprietate personală. Are Wi-Fi, posibilitate de încărcare folosind direct producția de energie a panourilor fotovoltaice etc.

5. Smart TV TCL QLED de 164 cm 👈🖱️

Smart TV de tip best-buy pe formatul de 65 inci

Punctele sale PRO sunt date de către panelul QLED cu rezoluție 4K și certificare Dolby Vision, Dolby Atmos pentru cei 20W RMS oferiți de către difuzoarele integrate, Google TV + conectivitate asigurată de 4 x HDMI 2.1, slot CI+, 1 x USB 3.0, 1 x RJ-45, Wi-Fi ac + bluetooth.

Mă rog, ceea ce contează este raportul preț / specificații / diagonală. Am văzut că a strâns și destul de multe review-uri – 4.26 din 130 de evaluări.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.