Sunt două noi smartphone-uri Motorola în oferta Digi Mobil: Motorola Edge și Motorola G 5G Plus. Ambele au fost aduse și la portare de abonament cu plata în rate prin sistemul propriu al RCS-RDS.

Motorola Edge cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 2499 lei sau avans de 699 lei + 12 rate a 150 lei;

Motorola G 5G Plus cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 1699 lei sau avans de 379 lei + 12 rate a 110 lei.

Motorola Edge – raport display / corp de…, 95.9%;

Motorola Edge este propunerea companiei americane în segmentul smartphone-urilor mid-range premium (dacă sunteți de acord cu existența unui astfel de termen). La puncte PRO aș nota ecranul OLED de 6.7 inch cu rată de refresh la 90Hz, camera principală cu 4 senzori: 64 Megapixeli de tip wide, 8 Megapixeli de tip tele cu zoom optic 2x, 16 Megapixeli de tip ultrawide și senzor TOF 3D, difuzoare stereo, Android 10 fără customizări majore la nivel de UI, conectivitatea 5G etc. La puncte negative m-aș referi la încărcare de 18W, spatele din plastic, prețul ceva cam mare raportat la concurență.

Motorola G 5G – rival de Huawei P40 Lite 5G, OnePlus Nord etc;

Motorola G 5G Plus este printre cele mai ieftine smartphone-uri 5G la momentul actual. Sunt multe puncte interesante la acest smartphone, în afară de numele pe care nu știu cum să-l consider, îl consider ușor neinspirat.

Îl recomand pentru conectivitatea 5G + Wi-Fi ac + bluetooth 5.1 etc, display-ul IPS cu rată de refresh la 90Hz, Android 10 fără customizări majore la nivel de UI, bateria mare de 5000 mAh cu încărcare la 2oW, hardware puternic (Qualcomm Snapdragon 765 pe 7nm, 6 GB RAM + 128 GB de tip UFS 2.1 și slot combo).

Dacă nu puneți preț pe design, G 5G Plus mi se pare o alegere inspirată în segmentul său de preț. Motorola Edge nu vinde neapărat specificațiile sale ce nu sunt neapărat modeste ci mai degrabă designul + display-ul său.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.