Telefoane Mobile

În 2014 Lenovo cumpăra Motorola Mobility pentru suma de 2.91 miliarde de dolari. În acel moment brandul Motorola era tras pe linie moartă de către Google, însă Lenovo a reuşit să îl resusciteze, iar acum Motorola creşte de la trimestru la trimestru, urcând uşor în preferinţele utilizatorilor (se estimează că seria Moto G a vândut peste 100 milioane de  unităţi, cele mai de succes modele fiind cele din ultimii doi ani).

Lenovo continuă să joace bine şi pregăteşte deja telefoanele pentru seria Moto G9. Unul dintre ele va fi Motorola Moto G9 Play. Acesta ar urma să fie unul dintre cele mai ieftine modele ale seriei, un device de buget decent:

  • procesor octa-ore Qualcomm (probabil Snapdragon 665 sau Snapdragon 662);
  • 4 GB RAM;
  • Android 10.

Pentru că vorbim de un upgrade al generaţiei anterioare, ne mai aşteptăm la un display HD+ (poate chiar FullHD+), o cameră foto triplă cu ceva îmbunătăţiri, Wi-Fi ac şi o baterie de minim 4000 mAh cu încărcare rapidă la 18W.

Motorola Moto G9 Play ar putea ajunge şi în România, iar preţul îl estimez pe la 700 – 800 lei.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: motorola

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.