Tablete

Piaţa tabletelor rămâne o constantă, iar în contextul în care vânzările globale de smartphone-uri sunt într-o oarecare scădere, marii producători încearcă timid să le compenseze cu un plus de lansări pentru tablete.

Motorola pregăteşte un nou astfel de device, modelul Motorola Moto Tab G62. Acesta a apărut recent în Google Play Console, semn că prezentarea oficială nu se va lăsa prea mult aşteptată.

Din păcate nu aflăm prea multe detalii despre tabletă, ştim doar că se va comercializa într-o variantă Wi-Fi only (aceasta va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 678 cu Adreno 612 în poziţia de GPU), cât şi într-una 4G LTE (aceasta va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 665 cu Adreno 610 drept GPU). Ambele modele vor veni cu 4 GB RAM, display-uri cu rezoluţie de 2000 x 1200 pixeli şi Android 12 ca sistem de operare.

Mai multe detalii despre Motorola Moto Tab G62 vom afla în zilele următoare, însă ca idee cred că putem arunca un ochi şi pe Motorola Moto G70, device cu care se va asemăna din mai multe puncte de vedere (estetică, display, ansamblu foto etc.).

Sursa: gsmarena.com

Categorii: motorola

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.