Samsung are o tradiție în a organiza evenimente de prezentare ale produselor sale, unele cu adevărat spectaculoase, iar ediția #Unpacked16 a contribuit din plin în a arăta că Samsung știe să iasă în evidență. A fost un show total, prezentare făcută la 360 de grade, l-au adus pe Mark Zuckerberg pe scenă și au lăsat impresia că au pus tot ce au mai bun în duetul S7 și S7 Edge.

Care sunt noutățile aduse de Samsung GALAXY S7?

Noutățile trebuiesc căutate la partea hardware, un CPU cu puțin peste 30% mai puternic, un GPU ce oferă performanțe mai mari cu până la 60%, rezistență la contactul cu apa și praful – certificare IP68, slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB, mini-circuit de răcire cu lichid, baterie de 3000 mAh, cameră cu dimensiune a pixelului mai mare ce se descurcă mai bine în fotografiile low-light, cameră ce nu se mai profilează amenințător dincolo de linia generală a smartphone-ului & multe altele.

Cum se simte telefonul la prima mână?

Ca design nu sunt diferențe majore față de S6, se vede evoluția față de generația precedentă. Mi s-a părut a fi mai ușor, din păcate au păstrat spatele din sticlă ce adună amprentele în ritm alert. La stand îl tot ștergeau de zor cu o catifea, dar nu ai cum să ascunzi urmele degetelor.

Display-ul mi se pare la fel de bun ca și cel din generația anterioară, nu cred că au făcut modificări la acest capitol, Super AMOLED de 5.1 inch cu rezoluție QHD. Sunt curios să-l văd la lucru, dacă performanțele oferite de noul ansamblu hardware chiar se simt, dacă se supraîncăzește și cum se comportă noua camera principală + bateria de 3000 mAh.

Material de tip hands-on:

Galerie de imagini cu Samsung GALAXY S7:

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.