Foto si Video

MiTAC este compania din spatele brandurilor Mio, Magellan sau Navman. Au gândit o cameră video auto ieftină denumită Navman 50, preț recomandat de 249 lei. 

Mi se pare a fi un competitor redutabil pentru camera auto Xiaomi Yi, mai ales că în cazul lui Navman 50 beneficiezi de garanție etc.

Navman 50 cântărește 59 grame, încorporează un display de 2.3 inch și obiectivul are diafragmă de f/2.0. Filmează la 1080p și suportă cardurile microSD de până la 32 GB. Dispune și de un senzor G pe 3 axe, ce înregistrează direcțiile de deplasare pe o diagramă cu unde. După ce conectezi camera la PC poți să vezi punctul de proveniență și forța impactului, util în cazul unui accident de circulație.

Senzorul G permite salvarea automată a unor materiale video, în momentul în care sesizează evenimente critice. Respectivul material video este protejat de suprascrierea realizată în mod automat.

Preț – 209 lei la eMAG. Avem o promoție pe acest gadget, de aici și reducerea de 40 lei față de costul recomandat de către producător.

Update: Din cele trei branduri, Mio este cel mai cunoscut în țara noastră. Au un portofoliu larg de produse, dar nu neapărat pe segmentul low-cost. Aici intervine Navman cu dispozitive în genul lui Navman 50. La prima vedere aș spune că avem un best-buy pe camere auto DVR.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.