Diverse

Platforma de streaming video Netflix este cea mai scumpă dintre toate, iar de când a fost eliminată posibilitatea de împărţire a contului (account sharing-ul), parcă nu mai este la fel de atractivă ca până acum.

Am încercat să fac o comparaţie la nivel de costuri între Netflix şi restul, iar rezultatul te cam pune puţin pe gânduri:

❤️Netflix abonament Standard – aproximativ 50 de lei lunar;

💙HBO Max, Disney+ şi Amazon Prime Video – aproximativ 56 lei lunar (în cazul HBO Max am luat în calcul abonamentul anual de 39.90 euro / 12 luni, iar în cazul Disney+ am luat în calcul abonamentul anual de 299.90 lei / 12 luni, acestea fiind cele mai avantajoase).

Practic abonamentul de mijloc al celor de la Netflix este cu foarte puţin mai ieftin decât 3 abonamente adunate ale principalilor trei competitori.

Strict la nivel de preţ a doua variantă sună mult mai bine şi bănuiesc (aici corectaţi-mă dacă greşesc) că şi la nivel de conţinut este opţiunea mai normală.

Voi ce aţi alege din cele două opţiuni ? 🤔🤔Netflix and chill sau Cei trei muşchetari – HBO Max, Disney+ şi Amazon Prime Video 🤔🤔?