eGold este o criptomonedă a Elrond ce a crescut spectaculos în ultima perioadă (am avut câțiva, dar i-am vândut când a atins pragul a aprox. 70 euro, în zilele imediat următoare a explodat la peste 200 euro).

Autoworld este un dealer auto din Cluj-Napoca ce importă Audi, Volkswagen și Volvo, iar în portofoliu pot fi găsite și automobile de ocazie din flota Das Weltauto.

Toate produsele și serviciile Autoworld pot fi plătite cu Elrond eGold – integral sau parțial. Procesatorul plăților este Netopia Payments. Înțeleg că este primul dealer din Europa ce acceptă plata mașinilor cu Elrond eGold și Bitcoin.

Declarații oficiale:

„Echipa NETOPIA Payments a fost mereu conectată la tendințele globale din crypto & blockchain și ne implicăm activ în dezvoltarea acestui fenomen în România. Credem că suntem martorii unei tranziții dintre tendință și normalitate în ceea ce privește utilizarea criptomonedelor, de aceea ne propunem să oferim clienților noștri cele mai inovative și diverse alternative de plată”, declară Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments.

eGold a fost proiectat ca o nouă formă de plată care combină tranzacții rapide și la costuri mici cu utilitate convingătoare și un puternic stoc de proprietăți de valoare. Un business important precum Autoworld a vândut deja prima din multele mașini cu EGLD, încă un semnal că asistăm în prezent la adopția în masă a economiei digitale”, a declarat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network.

Business-ul Autoworld a menținut un ritm rapid de creștere în ultimele 3 decenii, adoptând noi tendințe de piață care au ridicat în mod constant experiența clienților noștri la noi niveluri de excelență. Anul acesta, la cea de-a 30-a aniversare, suntem din nou în avangarda inovației prin adoptarea tehnologiei blockchain și prin introducerea EGLD ca metodă eficientă de plată”, transmite Roger Patrasc, Sales Manager Audi.

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.