Photosetup este un magazin online specializat pe foto-video și cu o prezență în piață de peste 20 de ani. În 2020 au înregistrat vânzări cu 50% peste 2019. De aici și necesitatea în a-și desfășura activitatea într-un showroom nou etc.

Au realizat și un studio în interiorul showroom-ului pentru creatorii de conținut (accesul înțeleg că este oferit în mod gratuit).

Declarație oficială:

Am avut o cerere foarte mare în aceasta perioadă, atât la camerele foto, cât și la camerele video dar și la accesorii cum ar fi microfoane și lavaliere, necesare mai ales pentru lucrul acasă sau înregistrarea și difuzarea cursurile online. Deci ne confruntăm cu  această problemă a disponibilității produselor, am reușit să discutam cu marii producători de camere și echipamente foto-video și am reușit să echilibrăm stocul așa încât suntem pregătiți pentru clienți atât cu produse disponibile cu ridicare imediata din magazinul nostru, cât și cu reduceri semnificative de preț la cele mai căutate aparate foto și accesorii utile profesioniștilor din domeniu dar și pasionaților. Astfel, în ediția dedicată Black Friday Pro ce se va desfășura în perioada 15-17 octombrie 2021, vom putea oferi cele mai noi aparate foto mirrorless dintre care amintim Canon EOS R5  și Canon EOS R6 dar și Nikon Z6II,  la prețuri foarte bune precum și discounturi de până la 40% la multe accesorii foto-video.” – Valeria Galea, co-fondator Photosetup. 

Primele promoții sunt grupate în Black Friday Pro – 15 – 17 octombrie. Aici este vorba despre echipamente dedicate profesioniștilor, iar perioada este aleasă în mod tradițional de către Nikon și Canon.

Vedetele sunt:

  • Canon EOS R5;
  • Canon EOS R6;
  • Nikon Z6II.

Reducerile ce le veți găsi pe Photosetup ajung până la 40%.

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.