Accesorii inteligente

No.1 F2 este un smartwatch entry-level foarte util celor pasionaţi de sporturi extreme şi nu numai. Ceasul include o gamă variată de elemente ajutătoare pentru cei aflaţi în aer liber: măsoară cantitatea de raze ultraviolete, altitudinea, numărul de calorii arse, numărul de paşi parcurşi, temperatura, distanţa parcursă etc.

Device-ul oferă suport pentru notificările venite pe reţelele de socializare (Facebook, Twitter, WhatsApp etc.) prin conectare la smartphone via bluetooth, dispune de un display de 1.1 inci cu ecran monocrom fără capacităţi touchscreen, include o baterie CR2450 de 550 mAh ce promite o autonomie de utilizare de cel puţin 1 an (după se poate înlocui fără probleme) şi are certificare IP68 pentru rezistenţă la apă şi praf.

No.1 F2 poate fi achiziţionat de pe gearbest.com la super preţul de 16.99 dolari (aproximativ 72 de lei) fără TVA. Smartwatch-ul este disponibil pe negru, verde şi albastru.

Dacă sunteţi în căutarea unui ceas inteligent, puteţi găsi multe variante ale producătorului No.1 în oferta celor de la gearbest.com. Mai multe detalii aici.