Telefoane Mobile

Samsung va lansa noul phablet Galaxy Note cel mai probabil la început de septembrie în cadrul IFA Berlin  (1-6 septembrie). În luna ianuarie a acestui an un oficial sud-coreean a declarat că “vom aduce înapoi un Note8 mai bun, mai sigur şi mai inovator”, această afirmaţie fiind făcută pe fondul scandalului deja celebru cu Samsung Galaxy Note7.

Cele câteva zvonuri despre Samsung Galaxy Note8 lansate în media susţin că noul phablet ar urma să aducă un design destul de similar cu cel existent pe Samsung Galaxy S8, cameră foto duală, display Infinity de 6.4 inci cu rezoluţie 4K, 6 GB RAM, o variantă cu 256 GB spaţiu de stocare şi cel mai nou procesor din seria Exynos.

Bazându-se pe aceste minime informaţii neoficiale, designerul Benjamin Geskin a creat un Samsung Galaxy Note8 foarte simpatic. Cred că există şanse să vedem măcar câteva elemente prezente pe acest concept în versiunea oficială.

Sursa: phonearena.com

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.