Diverse

Network One Distribution (NOD), cel mai mare distribuitor IT&C din România, a publicat rezultatele financiare pentru anul 2020.

Anul trecut compania a avut o cifră de afaceri de 1.76 miliarde de lei, în creştere cu 30.5% vs 2019, însă rezultatul cel mai spectaculos este la nivel de profit: NOD a obţinut în 2020 un profit de 48.5 milioane lei, în creştere cu 256.4% vs 2019.

Sigur că nu totul este roz, datoriile totale au atins 415 milioane lei, de la 362.9 milioane de lei în 2019, iar creanțele au urcat cu 29,2%, la 266.11 milioane lei.

NOD distribuie branduri internaţionale, dar comercializează şi produse sub brand propriu precum Serioux (produse IT), Horizon (televizoare), Heinner (electrocasnice), Heinner Home (textile pentru casă), U-Grow (produse pentru copii), Momki (jucării) și Pegas (biciclete). Pentru cei care nu îşi aduc aminte, NOD este compania care vinde televizoare Diamant by Horizon şi va lansa în curând frigidere sub numele Fram.

Suplimentar activităţii de distribuţie, NOD mai furnizează soluții cloud și servicii profesionale precum management al activelor software (SAM), migrare și instalare de soluții Microsoft, audit GDPR (regulamentul de protecție a datelor cu caracter personal) și soluții de tip city manager pentru gestionarea diferitelor procese automatizate în cadrul unei administrații publice.

Via: profit.ro