Jocuri si Aplicatii

Era cazul ca aplicația Gmail pentru iOS să primească un update major. A ajuns la versiunea 2.0 și aduce elemente noi de design, dă impresia de aplicație simplă și ușor de utilizat.

Dintre elementele noi: inboxul primește scrolling la infinit, posibilitatea de a sincroniza mesajele din mai multe conturi Gmail, aplicația va stoca mesajele din până la cinci conturi simultan. Se mișcă mult mai repede, zici că este o nouă aplicație nepăstrând mare lucru de la versiunea anterioară.

Căutare în inbox este mai rapidă. Știți că Google a achiziționat compania Sparrow ce avea un client de mail popular pentru Mac și iOS, de aici și speculațiile că a fost utilizată experiența lor în update-ul aplicației Gmail pentru iOS.

Puteți descărca aplicația Gmail 2.0 din App Store.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.