Nokia

Nokia Lumia 920 a început să fie disponibil în Statele Unite ale Americii și în unele țări din Europa. Specificațiile terminalului sunt foarte bune, designul, încărcarea prin inducție, spațiul de stocare generos și camera foto cu tehnologie PureView impresionează.

Odată ce a devenit disponibil, terminalul a început să fie analizat din toate punctele de vedere pentru a vedea acele caracteristici care se ascund în spatele specificațiilor și care participă efectiv la catalogarea smartphone-ului. Unul dintre motivele principale pentru care smartphone-urile ajung în service-uri este șocul – scăpăm telefonul pe jos, pe stradă, la birou, etc. Să vedem cum se descurcă Nokia Lumia 920 la acest capitol:

Lumia 920 a fost scăpat de la trei înălțimi, fiind simulate condiții reale în care telefonul ar putea aluneca din mână fiecăruia dintre noi. Rezultatul? După cum ați văzut mai sus, smartphone-ul s-a comportat impecabil. Rezistența la șoc e foarte bună, ecranul nu a suferit deloc, iar cu doar câteva zgârieturi, Lumia 920 mai primește încă un plus.

Aveți de gând să cumpărați un Lumia 920?

Sursă: WP Central

Categorii: nokia
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.