Apple

Dacă nu ați fost copleșiți încă de avalanșa de smartphone-uri lansate aproape săptămânal, pregătiți-vă să vă simțiți astfel. Veștile despre iPhone 5 încă nu s-au răcit – milioane de terminale vândute, hărți defecte, comparații cu alte smartphone-uri, etc. Totuși, se pare că potrivit zvonurilor ziarului Commercial Times din China, cei de la Apple nu închid ochii nici o clipă, creând deja următorul terminal din seria iPhone, și anume iPhone 5S. Astfel, producția de test pentru acest terminal ar putea începe în luna decembrie 2012.

Apple a lansat prima versiune a iPhone-ului în vara anului 2007, continuând să își lanseze smartphone-urile din această serie în fiecare an, la mijlocul anului. Acest program a fost întrerupt de lansarea iPhone 4S din octombrie 2011, urmată de lansarea iPhone 5 în septembrie 2011 2012. Mulți s-au așteptat, prin urmare, ca succesorul iPhone 5 să fie lansat în toamna anului 2013. Dacă zvonurile sunt adevărate, iPhone 5S ar putea fi lansat mult mai devreme.

Pe internet, „gurile rele” au început să își dea cu părerea referitor la cum va arăta acest smartphone:

[nggallery id=307]

Încadrăm deocamdată această afirmație la categoria zvonuri și așteptăm să auzim mai multe despre acest subiect în săptămânile următoare. În câțiva ani ar trebui să ne așteptăm la lansări de telefoane din aceeași serie cel puțin lunar, nu?

Sursă: 1, 2, 3

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.