Smartphone

A fost lansat Nokia Lumia 925 în cele din urmă. Noutatea majoră nu ar fi legată de specificațiile tehnice care în mare parte sunt preluate de la Lumia 920 ci de faptul că s-a renunțat la policarbonat pentru o carcasă metalică.

Specificațiile lui Nokia Lumia 925:

– display AMOLED de 4.5 inch cu rezoluție 1280×768 pixeli și 332 ppi, protejat cu Corning Gorilla Glass 2;

– procesor Qualcomm MSM8960 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare, fără slot pentru microSD;

– Windows Phone 8;

– LTE, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 3.0, microUSB, A-GPS și GLONASS;

– cameră de 8.7 Megapixeli, lentile Carl Zeiss, stabilizare optică de imagine, autofocus, dual-LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.2 Megapixeli;

– baterie de 2000 mAh, 139 gr. și 8.5 mm grosime.

Nokia lifestyle shots.

Declarații oficiale:

Continuăm să inovăm,” a declarat Jo Harlow, Executive Vice President, Nokia Smart Devices. “Introducem noi experienţe în portofoliul Nokia Lumia, fie oferind noi beneficii majore deţinătorilor existenţi de terminale Lumia, fie lansând noi dispozitive de vârf precum Nokia Lumia 925.”

Patrick Chomet, Group Director, Terminals, Vodafone: “Noul Nokia Lumia 925 este subţire şi elegant, oferind performanţe excelente şi capabilităţi foto superioare. Suntem încântaţi să oferim Nokia Lumia 925 în pieţele noastre prin Vodafone Red, precum şi alte tarife, permiţând clienţilor să beneficieze la maxim de noul lor smartphone în reţeaua rapidă şi fiabilă a Vodafone. Clienţii Vodafone vor avea, de asemenea acces exclusiv la o versiune de 32GB a Nokia Lumia 925, beneficiind astfel de o capacitate mai mare de stocare pentru conţinutul personal şi profesional.”

Vodafone va fi operatorul telecom pe care vor miza în comercializarea lui Lumia 925, la fel cum în SUA merg pe mâna lui Verizon Wireless cu Lumia 928.

Nokia și-a dorit mult să aibă un smartphone subțire cu Windows Phone 8 și uite așa a apărut Lumia 925. Acesta va fi pe placul celor care considerau Lumia 920 prea butucănos.

nokia_lumia_925_lifestyle-2

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.