Smartphone

Nomu este o companie ce-și dorește să iasă în evidență prin smartphone-urile sale rugged, cu Android și carcasă rezistentă la contactul cu apa și praful. Pentru octombrie îl au în pregătire pe Nomu S10 Pro. 

Acest dispozitiv ar fi capabil să reziste în submersie până la 2 metri pentru 1 oră (peste certificarea IP68 – până la 1.5 metri și 30 de minute).

Nomu S10 Pro primește mai multă memorie RAM și spațiu de stocare îmbunătățit, rulează Android 7.0 Nougat. Mai multe detalii vor sosit pe website-ul companiei chineze.

Primele imagini cu Nomu S10 Pro;

Generația anterioară o găsiți și în oferta magazinelor online autohtone, pe la 850 lei. Aduce un display de 5 inch, procesor MediaTek 6737 quad-core pe 64-bit, 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare, Android 6.0 Marshmallow, cameră Sony de 13 Megapixeli și baterie de 5000 mAh.

Mă aștept ca Nomu S10 Pro să păstreze procesorul, să integreze 3 GB RAM și 32 GB stocare, trece și pe 7.0 Nougat la nivel software. Cel mai probabil, păstrează acumulatorul de 5000 mAh.

Informații complete pentru Nomu S10 Pro la început de octombrie.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.