gAuto

Începând cu data de 7 martie maşinile Google Street View s-au întors în România, acestea urmând a vizita în lunile următoare peste 100 de localităţi şi drumurile dintre ele pentru actualizarea imaginilor Street View din aplicaţia Google Maps.

Din păcate în cursul zilei de astăzi, 10 mai, una dintre aceste maşini a fost implicată într-un accident în comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi. Se pare că şoferul maşinii nu a acordat prioritate la trecerea de cale ferată, iar trenul care circula pe ruta Drobeta Turnu Severin – Filiaşi a lovit din plin autoturismul, din imaginile de la faţa locului acesta arătând destul de şifonat (daună totală).

Din fericire şoferul a fost rănit foarte uşor, acesta fiind în afara oricărui pericol.

IPJ Mehedinţi a transmis că ”La data de 10 mai a.c., ora 10.11, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoieşti s-a produs un accident rutier între un autoturism şi un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoieşti, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere şi semnale acustice şi luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului şi a intrat în coliziune cu acesta”.

Sursa: news.ro, sursa foto

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.