Samsung Odyssey Neo G7 Monitoare

Samsung anunță primul lor monitor cu ecran plat ce folosește iluminare de tip mini LED destinat pasionaților de gaming. Odyssey Neo G7 propune un ecran mare, de 43 de inch, precum și un nou design, diferit față de ceea ce era cunoscut până acum în gama Odyssey.

Samsung Odyssey Neo G7

La o diagonală de 43 inch nu putea lipsi rezoluția 4K (3840 x 2160 pixeli), în timp ce tehnologia Quantum Matrix de la Samsung, care folosește LED-uri Quantum Mini, a garantat obținerea certificărilor Display VESA HDR600 și HDR 10+. Luminozitatea standard este de 400 niți, însă în peak se poate ajunge la valori cuu mult mai ridicate.

Panoul monitorului Samsung Odyssey Neo G7 suportă  o rată maximă de refresh de până la 144 Hz și un timp de răspuns de 1 ms (MPRT). Experiența corectă în gaming mai este susținută și prin suportul AMD FreeSync Premium Pro, ce reduce întreruperile, latența de intrare și screen tearing-ul.

Samsung Odyssey Neo G7

Samsung Odyssey Neo G7 integrează și două difuzoare surprinzător de performante pentru un monitor, întrucât este anunțată o putere maximă de 2 x 20W.

Conectivitatea este și ea extrem de bine reprezentată, cu 1 x DisplayPort 1.4, 2 x HSMI 2.1, 2 x USB 3.0, precum și port Ethernet LAN. Există și conectivitatea fără cablu, prin Wi-Fi ac și Bluetooth 5.2, grație cărora te poți conecta wireless la monitor cu un dispozitiv mobil și poți transpune jocurile de pe ecranul smartphone-ului pe cel de 43 inch al monitorului.

Nu am primit informații legate de preț, știm deocamdată doar că Samsung Odyssey Neo G7 va fi disponibil  comercial în țara noastră începând cu luna martie.