Diverse

RCS-RDS se pregătește să intre puternic pe telefonie mobilă în 2014 prin rețeaua sa denumită Digi Mobil. Informațiile le-am structurat în două articole:

– Abonamente;

– Telefoane mobile. 

Începem cu abonamentele. Trebuie să precizez că oferta este valabilă deja în județele Bihor și Timiș, iar din ianuarie 2014 ar începe ofensiva națională. Licența RCS-RDS pe 900 MHz intră în vigoare din aprilie 2014.

Abonamentele sunt structurate după cum urmează:

A. Digi Mobil Complet – pentru cei care sunt clienți ai RCS-RDS (internet + cablu) și doresc a achiziționa un telefon subvenționat.

Digi-Mobil-Complet

B. Digi Mobil Complet – pentru cei care nu doresc să cumpere un telefon subvenționat de către operatorul telecom.

Digi-Mobil-Optim

Prețurile sunt foarte bun în raport cu ce includ. La 2 euro primești 100 sau 200 de minute naționale și 0.5 GB trafic de date. Așa ceva nu găsești în oferta Orange, Vodafone sau Cosmote. La 10 sau 12 euro te alegi cu 5 GB trafic de date și 1000, 1200 sau 1500 minute naționale în funcție de abonamentul inclus.

Tarifele suplimentare la abonament: 

Tarife-2014-Digi-Mobil

Sursa: Mobilissimo.ro

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.