Diverse

Xiaomi este cu siguranţă unul dintre cei mai cunoscuţi producători chinezi în România. Chiar dacă aceştia nu sunt încă prezenţi oficial în ţara noastră, foarte mulţi utilizatori apreciază calitatea şi diversitatea produselor sale.

În condiţiile în care retailerii chinezi organizează zilele acestea evenimentul Black Friday 2016, am căutat pentru voi cele mai bune preţuri la o gamă variată de gadget-uri produse de Xiaomi. Chiar dacă cele mai bune oferte le-am găsit la smartphone-uri, există în top şi câteva reduceri interesante la alte device-uri. De menţionat că preţurile nu conţin TVA, iar retailerii oferă transport gratuit. Topul este organizat în ordine descrescătoare în funcţie de preţ.

10. Xiaomi Mi5 cu 3 GB RAM + 32 GB spaţiu de stocare – 215.99 dolari (920 lei);

Menţionez că aceasta este o variantă cu MIUI versiune internaţională ce vine preinstalat cu Google Play şi oferă update OTA. Restul specificaţiilor cred că vă sunt cunoscute deja, iar la acest preţ consider că este un best-buy veritabil.

xiaomi-mi5

9. Xiaomi Redmi Pro cu 3 GB RAM + 64 GB spaţiu de stocare – 189.99 dolari (810 lei);

Xiaomi Redmi Pro se evidenţiază în primul rând prin ecranul de 5.5 inci cu tehnologie OLED, camera foto duală şi un pachet hardware destul de puternic: procesor MediaTek Helio X25 + 3 GB RAM + 64 GB spaţiu de stocare.

xiaomi-redmi-pro

8. Xiaomi Redmi Note 4 cu 3 GB RAM + 64 GB spaţiu de stocare – 169.99 dolari (725 lei);

Şi de această dată vorbim de o versiune internaţională ce oferă Google Play preinstalat şi update OTA, iar în această configuraţie este cel mai mic preţ din piaţă. Nu este foarte diferit de smartphone-ul anterior, are o singură cameră foto şi un procesor mai slab tactat.

xiaomi-redmi-note-4

7. Xiaomi Mi Pad 2 cu 2 GB RAM + 16 GB spaţiu de stocare – 154.99 dolari (660 lei);

Tableta dispune de un display de 7.9 inci cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, procesor quad-core Intel Atom X5-Z8500, 2 GB RAM, 16 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 8 megapixeli, port USB Type-C, baterie de 6190 mAh şi doar 6.95 mm grosime. Xiaomi Mi Pad 2 este un device elegant ce oferă o performanţă peste medie.

xiaomi-mi-pad-2

6. Xiaomi Redmi 3S cu 3 GB RAM + 32 GB spaţiu de stocare – 129.99 dolari (555 lei);

Şi acesta este cel mai mic preţ posibil la ora actuală pentru Xiaomi Redmi 3S cu 3 GB RAM + 32 GB spaţiu de stocare versiunea cu MIUI global. Avem în faţă un telefon de buget cu raport calitate-preţ excelent, hardware mai mult decât potent şi update oficial de soft pentru o lungă perioadă de timp.

xiaomi-redmi-3s

5. Xiaomi Power Bank de 20.000 mAh – 29.99 dolari (128 lei);

Xiaomi Power Bank este o baterie externă foarte capabilă despre care producătorul susţine că poate încărca un iPhone 6 de până la 7 ori. Bateria poate încărca până la 2 device-uri simultan şi are nevoie doar de 7 ore pentru a fi gata 100% de “acţiune”.

xiaomi-power-bank

4. Xiaomi Mi Band 2 versiunea internaţională – 22.89 dolari (98 lei);

Chiar dacă sună ciudat ca această brăţară inteligentă să aibă o versiune internaţională, Xiaomi Mi Band 2 în această variantă oferă un pachet complet de instrucţiuni în engleză şi un software mult mai stabil. Xiaomi Mi Band 2 este rezistent la apă şi praf, are senzor pentru monitorizarea ritmului cardiac şi oferă informaţii legate de calorii arse, distanţă parcursă etc.

xiaomi-mi-band-2

3. Xiaomi Mi Mouse – 19.99 dolari (86 lei);

Acest maus este unul dintre cele mai noi device-uri din portofoliul Xiaomi. A fost lansat la începutul acestei luni şi este un maus wireless cu conectivitate dual-mode (prin bluetooth 4.0 sau receiverul de 2.4 GHz) care permite utilizarea în acelaşi timp a două computere diferite. Xiaomi Mi Mouse este construit din aluminiu, cântăreşte 77.5 grame, este compatibil cu Windows 7,8 şi 10, are un senzor cu rezoluţie de 1200 DPI şi uilizează două baterii R6 (AA).

xiaomi-mi-mouse

2. Xiaomi Mi Capsule – 11.99 dolari (52 lei);

Aceste căşti Xiaomi au un preţ neaşteptat de mic pentru calitatea audio oferită. Au un design ergonomic, sunt foarte practice şi sunt compatibile atât cu terminale Android, cât şi cu cele iOS.

xiaomi-mi-capsule

1. Xiaomi senzor pentru măsurarea temperaturii şi a umidităţii – 7.99 dolari (35 lei);

Dacă aveţi copil mic şi doriţi să cunoaşteţi temperatura şi umiditatea din camera sa, acest senzor Xiaomi poate fi alegerea perfectă. Senzorul are o precizie cu abatare foarte mică (+- 0.3 °C la temperatură şi +-3% la umiditate), iar toate informaţiile esenţiale le puteţi verifica şi stoca în aplicaţia de smartphone dedicată.

xiaomi-senzor

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.